iPhone on Vodafone Romania

the iPhone works on Vodafone Romania. Well, duh… but only if u pay $699 to get the unlocked phone.

A friend of mine just bought one from a downtown Miami store. He tried with a Vodafone SIM card from Romania and the phone found T-mobile network right away. the E from Edge symbol can also be seen in the pics below.

He just got his first SMS from another Vodafone number from Romania: “vreo veste ceva?” (means: any news?)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. pai si cum merge edge pe vodafone pt ca m-am dus la ei sa-mi activeze si mi-au dat niste setari de edge si imi zice ca nu sunt subscribed, ori sunt boi, ori nu merge?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*