erotic shop best buy

exista si la noi magazine erotice pe net. era normal sa apara. m-am distrat azi ca unu dintre ele are si pagina de best buy.

cu alte cuvinte romanu cumpara mai ales vibratoare de silicon eventual duble (vagial – anal) si daca se poate se mai da si la un vibrator cu “limbutze” si viteze reglabile.

ocupati pina peste ca cu vinderea produselor dedicate femeilor nesatule, magazinu de care vorbeam mai tranteste si o rubrica intitulata sugestiv agramat “ultimele noutati“. nu exista nici un produs acolo pt moment, dar asta conteaza mai putin…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*