iPhone legal in Romania in iulie 2008

daca pe 29 iunie avem lansarea iPhone 2.0 inseamna ca de a doua zi iPhone va veni legal in Romania. cum asa? cine il aduce? si de ce atunci?

e simplu.

apple a realizat ca un iPhone legat de anumite retele nu are viata lunga. europa e in mare masura guvernata de retele 3G si cu noua jucarie care suporta 3G e si pacat sa nu il dai tuturor. pentru un pret. (austraia va fi terenul de testare pt iPhone 3G, btw)

iPhone se va vinde (aproape) oriunde in lume. hmmm, ca si acum.. : )

de data asta insa vom avea un iPhone oferit de catre orice retea care isi permite sa plateasca lui apple pretul cerut. asta inseamna ca reteaua poate sa dea telefonul minune numai la abonament (probabil pe 2 ani) si la un pret ridicat. in traducere libera, din engleza, se spune ca telefonul este subventionat. de catre retea.

il vor aduce orange si vodafone in tara? da. cum sa piarda ocazia.

acum la final, hai sa reformulez titlul. iPhone va fi, din iulie, disponibil pt operatorii romani. cine se va misca suficient de natural sa puna mina pe el cu o zi inainte?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Nu cred ca Iphone va fi comercializat in mod legal in Romania, dc se dorea acest lucru apple l-ar fi introdus pe piata prin vodafone.

  2. eu ma gandesc ca apple nu va comercializa device-ul in ro pana nu vom avea si o harta completa a romaniei + acuratete mai mare la functia locate me…

1 Trackback / Pingback

  1. iPhone: asteptarea a luat sfarsit | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*