iphone cu motorash :)

romanu s-a nascut destept : ))

intrebarea si raspunsul de mai jos apar pe un site romanesc care vinde iPhone la supra-pret.

Marius Anton (Bucuresti)

E adevarat faza ca daca intorci telefonul se intoarce si maginea ?

 

RSTGL (GL) | 2008-02-14

e adevarat… are un dinam sau ceva de genu in interior

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. tie, aproximativ cat iti tine incarcat iphone-ul?
    dupa ce ti-ai dezactivat wi-fi si cele de care nu ai nevoie?
    multumesc.

  2. Ce dinam frate…. Are un nene mic acolo – care atunci cand rasucesti tilifonu’ el se rastoarna, da cu capu’ da peretzi si atunci de durere incerca sa aduca totu’ la normal. Agitandu-se saracu’ stingher rasuceste bitzii in chip-set si asa reuseste sa intoarca “maginea” indarat. Aferim !
    Nu stiu cum il chema pe nenea ala, dar daca desfaceti carcasa tilifonului si il vedeti pe acolo singurel – cumva, sa ii multumiti din partea noastra a tuturor IFONARILOR…. ca tare faina e munca ce-o face !
    Spor maxim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*