iphone-castile minune

cind am uitat castile de iPhone in masina de spalat si apoi in aia de uscat, credeam ca pasul urmator e o comanda online la apple.com. nu a fost cazul. castile merg bine-merci.

astazi am facut un MRI care in cuvinte putine si romanesti se traduce prin unde radio de mare putere intr-un cimp magnetic urias. Cu alte cuvinte, orice bucatica de electronice trecuta prin asa ceva nu mai e buna de folosit. Am avut grija sa-mi scot iPhone-ul din buzunar, dar de casti am uitat.

Dupa 20 de minute de prajit intre magneti, merdicul imi vede castile iesite din buzunar. Credeam ca le-am stricat aparatul, dar imi spune ca pot sa le arunc: Nu vor mai fi bune de nimic! Guess what: le bag in iPhone si pornesc un cintec, castile se auzeau mai clar ca niciodata :)

glumind, mai ca imi pare rau ca nu am luat si iPhone-ul cu mine. poate MRI-ul ii rezolva micile probleme…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*