gripa aviara din nou in judetul Tulcea?

mor gainile pe capete in judetul Tulcea. nu prea citesc stirile de pe acasa, dar nu am auzit ca vestea sa fi ajuns si la urechile “centralilor”.

anyway, mi s-a parut funny sa stiu ca localnicii arunca pasarile moarte. dar le taie si mananca pe cele care “nu mai maninca nimic de 2 zile” sau “dau semne ca si-au pierdut vederea”…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*