iPhone 7 a venit la Vodafone. Marea lansare a avut loc la miezul nopții

iPhone 7 la Vodafone
iPhone 7 la Vodafone

Perioada de pre-comandă a trecut. De acum poți să cumperi un iPhone 7 sau iPhone 7 Plus din România. Vodafone a pregătit o lansare specială pentru noile device-uri Apple. Noaptea trecută, la ora 0.00, magazinul companiei de pe strada Lipscani, 27, din București a fost scena evenimentului “Black is the New Black”. Amatorii de produse Apple au fost invitați să poarte ținute chic black, iar cei mai norocoși au fost premiați de Vodafone.

Dar să revenim la iPhone 7. Cel mai mic preț al terminalului din oferta Vodafone este de 49 Euro. Îl cumperi dacă faci un abonament RED 89. Vrei un iPhone 7 Plus? Cu același abonament îl iei la 179 Euro.

Partea bună la noile telefoane este că ele sunt compatibile cu rețeaua Supernet 4G+. Vodafone a lansat recent rețeaua care oferă streaming video HD pe mobil. Este disponibilă în toate cele 41 de reședințe de județ, în București și în alte 330 de localități. Cine are iPhone 7 se poate bucura de adevărata viteză a rețele 4G+.

Comenzile făcute noaptea trecută vor fi onorate în cel mai scurt timp. Știm deja că Apple a fost sufocată de cereri pentru noile terminale, așa că stocul lor la nivel mondial nu face față cererilor utilizatorilor.

iPhone 7 la Vodafone
iPhone 7 la Vodafone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*