iPhone 7 a venit la Vodafone. Marea lansare a avut loc la miezul nopții

iPhone 7 la Vodafone
iPhone 7 la Vodafone

Perioada de pre-comandă a trecut. De acum poți să cumperi un iPhone 7 sau iPhone 7 Plus din România. Vodafone a pregătit o lansare specială pentru noile device-uri Apple. Noaptea trecută, la ora 0.00, magazinul companiei de pe strada Lipscani, 27, din București a fost scena evenimentului “Black is the New Black”. Amatorii de produse Apple au fost invitați să poarte ținute chic black, iar cei mai norocoși au fost premiați de Vodafone.

Dar să revenim la iPhone 7. Cel mai mic preț al terminalului din oferta Vodafone este de 49 Euro. Îl cumperi dacă faci un abonament RED 89. Vrei un iPhone 7 Plus? Cu același abonament îl iei la 179 Euro.

Partea bună la noile telefoane este că ele sunt compatibile cu rețeaua Supernet 4G+. Vodafone a lansat recent rețeaua care oferă streaming video HD pe mobil. Este disponibilă în toate cele 41 de reședințe de județ, în București și în alte 330 de localități. Cine are iPhone 7 se poate bucura de adevărata viteză a rețele 4G+.

Comenzile făcute noaptea trecută vor fi onorate în cel mai scurt timp. Știm deja că Apple a fost sufocată de cereri pentru noile terminale, așa că stocul lor la nivel mondial nu face față cererilor utilizatorilor.

iPhone 7 la Vodafone
iPhone 7 la Vodafone

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*