iPhone 5s si 5c, oficial in Romania pe 25 octombrie

Apple a anuntat data oficiala la care noile modele de iPhone vor ajunge in Romania.

Tara noastra intra in al doilea calup, dupa Statele Unite. Asta inseamna ca pe 25 octombrie vom vedea iPhone 5s si 5c la operatorii de retele din Romania.

Totodata, pe 1 noiembrie noile jucarii ajung oficial si in Moldova.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Scalpel inteleg ca-ti place foarte mult replica asta c-ai postat-o si pe alte bloguri, nu am inteles exact daca ai incercat un soi de trolare sau ai alunecat involuntar in ridicol.
    Intr-adevar o surpriza placuta din parte Apple, sunt foarte curios la ce preturi vor practica operatorii nostri de telefonie

  2. Stii pe cineva sa fi luat A1533-ul din State (ala unlocked de la T-mobile) si sa-i mearga pe 4g in Ro? Adica teoretic frecventele noastre sint suportate, dar practic..

  3. @robert ridicolul este sa faci 2 ani la rand acelasi telefon. Si nu este vina mea ca sunt bloguri care dau aceeasi stire. In fine, daca ne-au spalat creierul asa rau cei de la apple incat un telefon desuet ca design si functii este the next big thing si note 3 este “televizor” sau “paleta de tenis” atunci meritam sa intram in “primul val” la lansarea iphone re re re reloaded. Opinia mea

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*