iPhone 3G – vesti bune pt amarati

canada si mexic sunt pe lista tarilor care vor avea iPhone odata cu aparitia versiunii 3G. canada e confirmata oficial, mexic e in discutzii intense. de canadieni nu prea ne pasa, dar odata cu aparitia lui in mexic cu siguranta vor exista mai multe jucarii pe piata internationala. mexicanii stiu sa vinda si pielea ursului din padure…

cit despre canada e de inteles de ce abia acum: apple vrea sa bata blackberry la el acasa abia atunci cind are cu ce…

pe de alta parte avem vesti zvonuri bune de la at&t: iphone 3G va fi doar 199$ la abonament de 2 ani. tinind cont de info anterioare care ne povesteau despre o verisiune minima de 16 giga pt iPhone 3G, scaderea de pret e una considerabila…

singura problema e ca pt a beneficia de iPhone la pretul cu discount ter sa-l cumperi de la at&t. si astia sunt tare nesimtiti. in magazinele apple, jucaria va fi la pretul normal.

om trai si om vedea…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*