iPhone 3.0

…vine pe 17 martie. sau cel putin atunci vom vedea ce ne va aduce. Apple organizeaza o conferinta incepind cu ora 20.00 (a Romaniei) si va descrie in amanunt tot ce va aduce urmatorul sistem de operare pentru iPhone. Asta nu inseamna ca vom avea si informatii despre urmatoarea generatie de iPhone, dar ii cred in stare sa anunte si o jucarie noua.

se zvonesc: MMS, si posibilitatea legala de a folosi iPhone pe post de modem 3G.

tu ce vrei sa aduca firmware-ul 3.0?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

14 Comments

 1. copy / paste, multitasking, apps running in background, native support & integration with online apps. Maybe radio, mms :)

 2. Neaparat Flash in Safari… :d, nu ar fi rau o noua interfata grafica, ceva revolutionar, nu de alta dar sa bata acele terminale care se vor iphone killers! ;) a… Si sa nu opuna rezistenta prea mare in a putea fi deblocat si jailbreakuit :))

 3. @tudor-pai noi le avem cam pe toate dar nu integrate in sistem “oficial”…sa integreze toate mentionate de tine+flash in noul firmware

 4. Un software Gps, sau sa schimbe politica si sa lase companiile gen iGO Sau Tom Tom, sa faca un software.

 5. @tudor: radio? cam cum sa faca asa ceva…
  radio online? – exista.
  radio traditional? sa cumparam alte casti? noup.

  eu sincer sunt curios ce o sa bage pe el. mai ales ca e 3.0, in sensul ca diferenta de la 1 la 2 e fost destul de mare.
  Eu ma gandesc ca ar putea ‘elibera’ Bluetooth-ul si pariez pe MMS.

  Eu deabia astept Iphone.ul nou. Sper sa nu fie vreo dezamagire sau sa coste mult. Si in plus sper din tot sufletul sa.l Deblocheze destul de repede.

  Numai bine,
  Mihai T

 6. Un upgrade la 02.30.03 sa apuce stim noi cine de treaba :D
  Modem 3G ai si acum – Pda net / poti utiliza iphoneul pe post de router wireless sau pe cablu.Si neaparat “free” bluetooth sa-mi pot conecta una din multele mini tastaturi existente pe piata.Oricum long live Cydia , cum zicea cineva mai sus, le avem cam pe toate gratie baietilor cu suflet mare .

 7. sal. am si eu o intrebare….pe data de 17.03.2009 il vom putea instala sau atunci va fi doar o simpla prezentare…iar apoi va fi disponibil pentru update in alta zi?…multumesc

 8. am luat un 3g si nu pot descarca aplicatii[free] imi cere sa fac cont, dar nu am card, chiar si la aplictiile free trebuie sa ai cont cu card multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*