browserele televiziunilor americane

televiziunea americana foloseste internetul. e si normal. de v-un an incoace le place sa il dea si la TV. asa ca filmeaza oameni in fata calculatorului, in redactie, ecrane mari cu suprafata tactila pe care au cite un google maps. Cei mai avansati arata pagini de pe twitter sau facebook si reactiile lasate acolo de oameni.

nimic neobisnuit. partea amuzanta este sa vezi ce jucarii foloseste fiecare. CBS de exemplu are IE7. il recunosti de la o posta dupa butoane. Ei nu au descoperit inca touch-screen-urile.

Fox a tot incercat diferite browsere, dar s-a oprit in final la Safari. Mai ales cind vine vorba de reclamele la noul lor site al nush-carei statii locale. Aluminiul toolbarului din Safari da bine la TV. Baietzii de la multimedia din Fox sunt atit de atrasi de jucariile de la Apple incit au furat si background-ul mesajelor de avertizare din iPhone si le folosesc pe post de butoane prin reclame.

CNN este de departe cel mai avansat in ceea ce priveste folosirea internetului pe ecran. Pe timpul campaniei prezidentiale au avut contract cu microsoft pentru prostioara aia cu Photosynth. Poate si de aia foloseau numai Internet Explorer 7. Acum vad ca si-au dat seama ca Firefox e mai bun si se joaca de zor cu el in mai toate emisiunile. Ba chiar au descoperit add-on-uri de genul celor care iti pun tab-urile in dreapta paginii si cum au un ecran multi-touch in studio, jucaria da bine pe sticla.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*