iPACROSS pentru iPad te scapa de plictiseala

De ce sa avem concursuri doar luni dimineata? Hai sa vedem cine e gata de o super aplicatie pentru iPad si vrea sa scuteasca 5 dolari…

iPACROSS este un puzzle logic. Stiu ca sunt multe de genul asta in AppStore, dar pe mine ma incinta in mod deosebit design-ul acestei aplicatii. Jucaria este un fel de Sudoku care nu se bazeaza pe cifre, ci pe capacitatea userului de a descoperi desene ascunse in plansa. Si daca reusesti sa le faci pe toate (peste 1000 de planse!!!), ai posibilitatea sa te intreci cu prietenii in 2 player game mode.

boio.ro pune la bataie 3 promo-coduri pentru iPACROSS. Regulile sunt simple si le stii deja:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga iPACROSS http://is.gd/hF8Ca pe boio.ro “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Castigatorii sunt SergiuD si scalpel_diem. Ii astept cu un email pina pe data de 29 noiembrie pentru a-si revendica promo-codurile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.