iOS 4.3

Ce ii lipseste iPad-ului sau iPhone-ului tau? Nici nu a lansat bine iOS 4.2, ca Apple are deja planuri de conferinte de presa si lansari de update-uri interesante.

Daca ar fi sa luam in considerare raspunsurile trimise de Steve Jobs si insemnarile din presa britanica sau americana, ne alegem cu iOS 4.3 la jumatatea lui decembrie. Inainte de asta, pe 9 decembrie avem o conferinta de presa.

iOS 4.3 ar putea aduce foldere in iBooks, un management mai bun al pdf-urilor, Aplicatii care te lasa sa dai subscribe la custom content (cum ar fi o revista/ziar zilnic) si altele de genu.

Ce ai mai vrea in iOS 4.3?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

  1. As vrea sa pot sa micsorez luminozitatea ecranului la fel de mult cum se poate si in iBooks, insa in orice program!!

    …si NEAPARAT foldere pentru albumele din photos

    In rest, acum e un device aproape perferct. :D

  2. anunta lansarea iPhone4 White si vor mentiona cererea foarte mare de iPhone 4, motiv pentru care Apple este constrans sa nu mai fabrice iPhone 3G si 3GS

  3. Da, foldere pentru poze, pe care sa le poti sterge direct de pe iPad, nu ar strica…,daca tot o sa aiba foldere pentru carti.

  4. Eu aș vrea un sync over wifi. Să bag mereu cablul mi se pare stupid. Și am o vagă bănuială că nici pentru baterie nu e prea bine să o conectezi de 10 ori/zi..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*