IPA God instaleaza aplicatii crackuite fara jailbreak?

Un nou exploit iti va face telefonul bun de indopat cu aplicatii, chiar daca nu e jailbreakuit. Jucaria numita IPA God merge pe 4.1 si 4.2.

Aplicatia prezentata in video pare a fii un webApp, dar developerul spune ca pentru a o instala vei plati o suma de pina la 20 dolari. Odata instalate cu iPA God, aplicatiile vor ramane pe device. Nu vei putea sa le sincronizezi deloc cu iTunes, dar le vei putea pastra pe telefon si folosi ca atare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*