iOS Lock screen toggle

Folosesc destul de des meniul de activare / dezactivare 3G si Wifi incit o astfel de jucarie imi este utila. Sper ca iOS 7 sa aduca schimbarea mult dorita.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. De curiozitate, de ce folosesti des meniul respectiv ? – de ce nu le lasi pe toate pe ON ?

  2. este unul dintre cele doua motive ptr care am jb; cu siguranta toti stim de sbsetiings, care face (si) asa ceva
    al doilea motiv, daca tot am pomenit, este aplicatia bitesms, care ofera multe lucruri interesante, insa pe care nu cred ca o voi vedea vreodata pe appstore
    ambele se gasesc pe cydia

  3. Arată superb de abia aștept să apară în iOS 7 dacă se vor gândi la asta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*