iOS 7 redesenat in Word

Demonstratia asta ma uimeste atunci cind vine vorba de calitatile designer-ului, care foloseste Microsoft Word atit de bine si ma intristeaza atunci cind imi dau seama ca discutam totusi despre Word.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Nu cred ca apple, are nevoie de ‘word’ sa isi faca gui-urile :) iar in legatura cu video-ul de mai sus, in paint poti sa faci multe, doar sa ai knowledge si talent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*