iOS 6.1.3

Nu aduce chestii semnificative – o protectie pentru un exploit, niste update-uri pentru hartile din Japonia.

Important este ca daca treci la 6.1.3 nu te vei putea intoarce la 6.1.2 ca sa faci Jailbreak. MuscleNerd spune ca exista o solutie doar pentru iPhone 4 si generatia a 4-a de iPod touch.

screenxix.png

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

 1. @adrian boioglu

  Ciudat, acum am cautat iar in software update si intr-adevar apare 6.1.3 insa aseara cand am facut la iPad nu aparea si pe tel. E posibil sa vina separat?

 2. Salut! Imi cer scuze pt offtopic.
  Am in iphone 4, os 5.1.1, baseband 4.12.01. Mai pot face upgrade si JB pt 6.1.2?
  multumesc frumos!

 3. @danuzz: Apple nu te mai lasa sa faci update la un firmware anterior la foarte scurt timp dupa ce scoate un nou firmware. Poti sa incerci sa-l duci la 6.1.2, dar sansele sunt mici.

 4. Buna!
  Am un iphone 4 cu jailbreak in 6.1.2 dar in ultimul timp imi face probleme , se blocheaza, intra in safe mode, as putea reface jailbreak-ul?

 5. @Amalia: ca sa faci restore la 6.1.2 si nu la iOS 7 trebuie sa ai SHSH salvat pentru acel firmware local (cu Tiny Umbrella) sau pe serverele Cydia. Daca nu il ai salvat, atunci nu ai cum sa te intorci decit la iOS 7.0.4. Exista Jailbreak si pentru acea versiune de iOS, dar iPhone 4 nu merge atit de bine cu el.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*