iOS 4 si jumatate?

Doua clipuri aparute pe un site vietnamez ne arata ceva interesant. Un iPhone 4 alb care ruleaza un build de firmware ne-aparut pe piata. Povestea cu multi-tasking-ul gen Expose arata a ceea ce era prin Cydia in urma cu jumatate de an sau mai mult.

Printre alte maruntisuri neimportante se numara si Facebook integration. Iar telefonul are 64GB.

Este asta o prima versiune de iOS 5.0 la care Apple inca mai lucreaza, un iOS 4.0 care nu a trecut de testele de calitate si a fost uitat, sau doar un 4.5?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Este o versiune de 4.0 beta ,au aparut pe mai multe site-uri ,de integrarea facebook se vorbea inca de dinainte sa fie lansat iPhone 4 ,cum a fost observat si pe acele site-uri iconitele de calculator si reportofon sunt de pe o versiune mai veche de iOS decat cele actuale si daca te uiti la minutu 1:35 ai sa observi ca scrie (iOS 4.0 8A216)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*