iOS 4.2 beta2

Nu mi-am propus sa postez de fiecare data cind Apple lanseaza un nou beta de iOS, dar atunci cind avem ceva simpatic, merita, nu?

Developerii (si prietenii lor) au primit iOS 4.2 Beta 2 si iTunes 10.1. Prima noutate este animatia de la schimbarea aplicatiilor aflate in background pe iPad. Sper sa o schimbe si pe iPhone. Nu mi-a placut niciodata cea din 4.0.

In alta ordine de idei, beta 1 avea maaari probleme la capitolul network. Am resetat Network settings de cind am pus beta 1 cit nu am facut-o pe iPhone in 3 ani. Dar e de inteles: de aia se cheama Beta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. Eu sper sa scap de problema pe care o am acum cu 4.1 pe iPhone 4: cand ti-e mai mare dragul, in timpul unei convorbiri, se apasa butoanele care in mod normal ar trebui sa fie inactive…si ba se activeaza “mute”, ba “face time”….e de toata coma.
  Sper sa fie ceva temporar, asa de prima zi de cand il folosesc :)

 2. @Horatiu NU esti singurul care pateste asta.Eu am renuntat la Jaibreak, fiind pe 4.0.1 cu iPhone 4 tocmai sa scap de pacostea asta iar acum sunt cu mult laudatul ios 4.1 cu care Apple sa pronuntat ca a scapat de problema senzorului de proximitate dar nici pe departe nu este asa, problema a ramas si este extraordinar pe inervanta .La un device de cateva sute de euro asteptam oo reactie mai promta din partea Apple.Ati vazut ce greu s-au pronuntat in scandalul antenei, si…? Cainii latra ursul trece.

 3. Salutare …

  postez aici o problema legata de iTunes 10.1 pentru ca e singurul loc unde am gasit ceva legat de iTunes 10.1.
  asadar am incercat upgrade’ul la 10.1 si totul merge OK pana la sfarsit cand se blocheaza si ramane fereastra cu bara albastra plina si cu mesajul “writing files” …si asa moare.
  evident upgrade’ul nu se finalizeaza.
  am incercat in fel si chip sa’mi dau seama de problema si nu am reusit nimic pana acum.

  aveti vreo idee?
  multzam,
  D

 4. @dorin: ai incercat sa faci upgrade din program sau sa-l downloadezi separat si sa-l incarci? varianta a doua e cea mai buna. daca asta nu da roade, poti sa razi iTunes din Computer si apoi sa-l reinstalezi de la zero. daca nici asta nu te ajuta, asteapta pina cind apare un 10.1.1 si il pui atunci.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*