Internetul modern, fără Internet, pe un Hard Drive de 1TB

Un mini-documentar de la Vox despre felul în care cubanezii se bucură de noutățile aduse de Internet (filme, seriale, aplicații, jocuri) chiar dacă nu dețin o conexiune stabilă de mare viteză. Totul se bazează pe o colecție săptămânală de 1TB distribuită pe canale mai puțin… oficiale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*