Instapaper Subscriber

Citeam ieri despre Pocket ca a lansat o versiune Pro. Costa 5 dolari pe luna. Astazi vad ca Instapaper are o promotie pentru useri: 3 luni gratuite de “Subscriber version” si apoi te costa 1 dolar pe luna.

Stii ca sunt fan Instapaper, chiar daca aplicatia nu ii mai apartine lui Marco Arment si a fost vanduta catre o companie mare.

Cu toate briz-briz-urile oferite de Pocket, Instapaper isi face treaba foarte bine si nu vad un motiv intemeiat sa renunt la ea in favoarea alternativei.

Daca nu esti deja Subscriber, nu e nevoie sa-ti mai spun eu ca povestea asta cu 3 luni gratuite este de neratat! In primul rind nu te obliga nimeni sa platesti apoi 1 dolar/luna. Poti sa renunti in orice moment. Iar ca si Subscriber primesti (printre altele) doua lucruri foarte importante:

1. cautare in orice articol

2. libertatea de a folosi Instapaper cu orice alta aplicatie 3rd party. Daca asta nu-ti spune nimic, iti dau eu niste exemple.

Daca folosesti ReadKit pentru Mac poti sa te loghezi cu contul tau de Instapaper si sa citesti, sortezi sau arhivezi articolele tale de acolo. Da, stiu ca Instapaper online are o interfata buna, dar e mai simplu asa.

Pe de alta parte, exista aplicatii care iti pot transforma articolele din Instapaper in podcast-uri sau care le citesc atunci cind ai nevoie. Adica au o voce care citeste articolele pentru tine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*