installer 4.0 b3 si pwnage tool 2.0.2

daca ai mac ia-ti pwnage tool 2.0.2. nu te ajuta foarte mult. decit daca vrei sa-ti duci telefonul (numai iPhone clasic) la un firmware 2.0 modificat sa-l deblochezi si sa-l jailbreakuiesti. pwnage tool merge doar pe mac, apropo. si apare de azi

in schimb avem versiunea 4.0 beta 3 din installer. este inca in lucru si majoritatea surselor nu este updatata. o poti descarca de aici si o poti pune pe telefonul tau prin ssh.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*