telecomanda cu manivela

imi plac jucariile de genul “cum de nu s-au gandit la asta pina acum”. cea mai recenta este o telecomanda universala care nu are nevoie de baterii. un buton circular… un fel de manivela de altfel, iti da de lucru cit stai sa te uiti la televizor.

jucaria merge o saptamana cu numai 30 de rotiri de buton. ceea ce e super ok.

stiu ca nu e prima de genul asta. am vazut mp3 playere, lanterne si chiar incarcatoare de telefon cu manivela. la cit sunt de mici si de eco-friendly, jucariile s-au dovedit sa fie si atragatoare dpdv al designului. via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*