inca un fan Microsoft

mai bine il facea cadou…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Fiecare om are dreptul la opinie.
    Eu nu imi permit sa imi cumpar un Mac si sa bag citzitu’n el.
    Daca ala are banutzii sa face chestia asta…respect.

  2. Intr-o oarecare masura il inteleg … sa dai o caruta de bani pe un laptop care se vrea “premium” dpdv al calitatii si sa ti se strice balamaua in maniera asta (dupa cum am citit sunt destule cazuri si miroase asemnator cu fisurile din MB de 13″) apoi sa te lovesti de refuzul Apple de a-ti repara produsul gratis (ca 800$ cat se cere pe reparatie e exagerat), cam ai sanse sa o iei razna. Dar … se putea si altfel :)

  3. Vorba lui Tudor , ala chiar era cretin , :)) putea sa-mi mil dea mie

  4. e si nasol sa dai atati-a bani si sa se strice ca si al lui.. si garantia sunt sigur ca se exclude in cazurile astea, cine stie ce a facut cu el, nu cred ca sunt asa de sensibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*