in asteptarea "ieftinirilor"

e cam aiurea sa ai de facut umparaturi in luna noiembrie.

eu stiu ca plec in romania in ianuarie asa ca lumea a inceput sa ma roage: ia si mie un aparat foto din state, telefonu ala nu e mai eftin acolo? vreau si eu un laptop… webcam-ul ala nu a aparut in romania; nu il cumperi din miami? si tot asa…

ca sa nu mai zic de iphone-uri…

tuturor le zic insa sa mai astepte o luna si ceva. din doua motive: pina atunci apar jucarii noi si poate se ragandesc in privinta modelului pe care il vor. si mai ales…in decembrie vin reducerile de pret.

cautam zilele trecute un laptop sub 650$ pe net. l-am gasit la dell pe website si l-am configurat pe gustul meu. inainte sa-l comand insa i-am zis persoanei care il vroia sa…mai astepte o luna.

raspunsul a venit oarecum logic: acelasi laptop, cumparat din romania este peste 21 milioane lei. deci cu vo 5 mai mult. mai bine il iau acum…

am deja o lista lunga de jucarii pe care o sa le cumpar de pe net in urmatoarea luna si jumatate. o sa ma creada vamesii romani ca fac comert cu electronice …

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. ce-ai pierdut la boio.ro | adrian boioglu - tot mai sus

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*