If you see a stylus… they blew it!

Da, stiu. Steve Jobs se referea la modul in care interactionezi cu un iPhone, nu cu un iPad Pro.

Da, stiu. Steve Jobs spunea ca poti sa folosesti degetele mult mai bine cu un touch screen facut de Apple. Si avea dreptate.

Apple a scos un stylus pentru o anumita gama de utilizatori. Apple Pencil lucreaza deocamdata doar cu iPad Pro si e un plus pentru designeri sau pentru care tin sa-si anoteze emailurile sau documentele. Cine mai face asa ceva in 2015? Mai ales atunci cand poti sa folosesti degetele pe un super display.

Ce-mi place la Apple Pencil? Este genial construit.

Ce nu-mi place? Pretul mare si ideea ca da apa la moara celor care inca mai cred in cuvintele lui Steve Jobs.

Da, stiu. Si eu cred in cuvintele lui.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Desi eu ma astept ca in ceva timp compania apple sa decada (este o parere personala fara chef de cearta) trendul este acela la care ma asteptam. Desi ei si-au gasit segmentul de piata – chiar l-au construit….sunt cotati ca cei mai buni in tehnologie (desi sunt doar doar in aplicarea ei) si vand ….frate astia chiar vand… Toti pustanii de 15 ani vor un iphone
    Ok …un stilus care ca tehnologie e veche de cand haul …. vezi palmtopurile si dupa 20 de ani au reusit sa il faca cu presiune ….. are you joking ? e ca si cum ai instala windows 3.1 in linia de comanda a lui windows 8.1. Utilizarea stylusului este limitata si cand zic asta ma uit la colegul de birou care are un telefon S bla stilul tableta si rareori foloseste stylusul. Hai ca forcetouch e mai bun…o sa dea un plus in utilizare. Si nu vreau sa aud ca o sa ajute in desenare sau alte dastea …. o tableta grafica este 200 lei si e utilizata de 15 ani. Problema e ca e foarte scump….necompatibil decat cu apple pro (de parca ar fi ceva nou) in timp ce concurenta Fifty Three cu toate modelele. Eu cred ca apple o sa ofere tot ce se poate pentru a multumii cat mai multi clienti si se va pierde in multimea de producatori lucru pe care Steve a reusit sa o evite …cat era viu…de 2 ori. Dictatorial si nemernic a salvat compania de 2 ori si a pus-o in frunte. Restul de consiliu or sa ingroape apple…totul in numele a 50dolari in plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*