Iconic – cartea produselor Apple

Asta mi se pare un super cadou pentru un Mac/iOS user.

Iti place modul in care sunt prezentate produsele Apple pe site-ul oficial? Un fotograf, Jonathan Zufi, s-a gandit sa le colectioneze si mai apoi sa se apuce sa le faca poze. Si nu ma refer la produsele actuale, ci la toate produsele Apple din 1976 pina astazi.

Rezultatul este Iconic – o carte superba – atit prin calitatea fizica, dar mai ales prin continut. Imaginile sunt insotite de citate ale unor fosti angajati Apple, jurnalisti, bloggeri sau developeri. In felul asta au fost adunate peste 350 pagini cu 650 fotografii.

Paginile se impart in citeva categorii: Desktops, Portables, Peripherals, Prototypes, iDevices si Packaging, iar pretul de pornire este de 75 dolari. Expedierea pana in Romania mai costa $59.95.

Video de mai jos iti spune povestea acestei carti.

Exista si un “Special Edition” care vine cu o carcasa speciala.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*