Hyndai Equus merita luat pentru manualul de utilizare

Ai cumpara o masina doar pentru ca vine cu un iPad cadou? Baietii de la Hyundai au renuntat la manualul pe hartie si vin cu o super aplicatie pentru iPad pe post de User Guide.

Ma asteptam la asta de la un Mercedes sau Audi, dar uite ca le-au luat-o altii inainte.

Pina iti iei Hyundai, poti sa descarci gratuit Hyundai Equus iPad Owner Experience.

Pe de alta parte, poti sa iti iei un iPad de la Hyundai si primesti o masina cadou. Asta e cel mai scump iPad de 16GB WIFi pe care l-am vazut.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*