htss o numește pe Simona Pavelescu în funcția de CEO. Digitalizarea și interacțiunea umană, printre obiective

Simona Pavelescu. FOTO MPR Agency

htss, companie IT&C specializată în furnizarea de servicii software de business, cu peste 1000 de clienți în 11 țări, a numit-o pe Simona Pavelescu în funcția de Chief Executive Officer.

Simona Pavelescu este un lider cu o vastă experiență, pasionată de înțelegerea comportamentului uman și de identificarea oportunităților de business care să ofere rezultatele așteptate. Simona are în spate un background impresionant de peste 19 ani de experiență în industria IT și un palmares dovedit în construirea și transformarea businessurilor.

În calitate de nou CEO al htss, Simona a conturat deja obiectivele pe termen mediu și lung ale companiei:

„Scopul nostru este să devenim partenerul principal pentru digitalizare în industria Sănătății, la nivel european, și să dezvoltăm soluții digitale pentru industrii adiacente, atât publice, cât și private, cum ar fi  spre exemplu industria de Retail. htss își propune să fie one-stop shop pentru produse, servicii și infrastructură. Credem cu tărie că liniile noastre de cod vor crește speranța de viață și vor ajuta sistemul de sănătate să răspundă rapid la nevoile pacienților”, a declarat Simona Pavelescu, CEO htss.

Având o viziune puternică asupra tehnologiei și înțelegând comportamentul uman, Simona a făcut primii pași în companie prin cunoașterea atât a echipei, cât și a tehnologiilor care stau la baza produselor și soluțiilor oferite de htss.

„În noul meu rol de CEO al htss, primii pași au constat în cunoașterea echipei mele, întâlnirile cu echipele de dezvoltare a produselor și întâlnirile cu clienții. Cred că oamenii sunt cei care fac diferența și reprezintă compania, de aceea tot efortul inițial le va fi dedicat lor”, a declarat Simona.

Cu o experiență vastă în industria IT, Simona este persoana potrivită pentru a ghida compania în atingerea obiectivelor, pentru a continua să inoveze și să devină lider în industrie. Simona este încântată de oportunitatea de a lucra cu angajați dedicați, pasionați de ceea ce fac și de a consolida împreună și pe mai departe o reputație puternică a companiei în furnizarea unor soluții software inovatoare.

„Sunt încântată să mă alătur echipei htss și sunt convinsă că experiența mea vastă în industria IT, mindsetul antreprenorial, precum și experiența de build-up și transformare, împreună cu o echipă puternică, vor fi factorii cheie care vor contribui la atingerea obiectivelor strategice de transformare și evoluție ale companiei”, a declarat Simona Pavelescu, CEO htss.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*