FOTO Primul magazin Apple Premium Partner din România a fost deschis în AFI Cotroceni Mall din București

A fost deschis primul magazin Apple Premium Partner din România. FOTO Personal Adviser Communication

iSTYLE a deschis pentru public primul magazin Apple Premium Partner din România în AFI Cotroceni Mall din București, ocazie cu care fanii Apple au beneficiat de mai multe oferte.

Printre invitații speciali care au întreținut distracția au fost formația Șuie Paparude cu un concert electric și Adrian Șaguna, într-un DJ Live Session.

La evenimentul deschiderii au participat peste 1.000 de persoane.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*