Hotii de amprente

Am discutat deja despre Frica de Amprente si probabil ca unii au vazut ca exista posibilitatea ca un hacker sa-ti fure amprenta de pe telefon si sa o foloseasca pentru a debloca acel device.

Ca sa citez pe cineva…. Pasii sunt la fel de usor de urmat ca de fiecare data….

Deja ma tem de cei care vor petrece citeva ore ca sa urmeze pasii si sa foloseasca suita asta de jucarii pentru a-mi intra pe telefon.

Acum, pe bune, chiar crezi ca un hot de telefoane va trece prin toti pasii astia pentru a-ti debloca telefonul? :))

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. … si in cazul in care nu reusesc sa-ti deblocheze iPhone-ul, se apuca sa jefuiasca banci -procesul pare sa fie la fel de complex :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*