hollywood hooters

hooters e simbolul americii fara pudoare. cam rar gasesti asa ceva la ei asa ca atunci cind dai peste o ocazie ca asta e pacatsa nu te bucuri de ea pina la capat.

am fost azi in hollywood si cum Hooters e vizavi de Kodak Theater am  intrat cu prietenii sa luam masa de prinz. mancarea e gen hard-rock cafe, preturile chiar mai mici decit la circiuma cu pricina, dar angajatele… fac toti banii. 

hollywood hooterssincer sa fiu, nu le-as fi dat mai mult de 18 ani, dar daca lucreaza acolo, presupun ca au acte in regula. daca mai e si ziua ta, fetele se aduna in jur si incep sa-ti cinte. cit am stat noi in hollywood hooters am si vazut o ceremonie de genu asta: un baiat de vo 10 ani (da, chiar zece avea) isi sarbatorea ziua de nastere.

la final fetele ne-au spus ca nu avem voie sa filmam. deja filmasem (si filmuletzu o sa apara pe blog in curind), asa ca am facut doar o poza de grup.

click on the pic to enlarge the… hooters :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*