hai sa ne luam iPhone

ok. here’s the deal: ca sa folosesti iPhone in romania ai nevoie de un software care sa-l deblocheze. asta costa 36 de para. doar ca nu oricine poa sa-l ia.

cine il vrea tre sa cumpere 50 de licente odata. si daca ai nevoie doar pt un iPhone sau doua… nu are rost sa dai banii pe restu.

atunci yo zic asa… yo pot sa cumpar de aici licentele pt a debloca iPhone si apoi ne luam fiecare cite unu si folosim jucaria ca sa-l deblocam.

info sunt pe iphonesimfree.com si pe boio.ro

pt cine nu stie, pretu la iPhone este acum de 399 para….

nu stii inca ce e iPhone?

amatorii sa-mi dea un mail sau sa bage aici un commentariu…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*