blogonovela

adaam este tentat de prietena andei.

2 zile mai tarziu andaa sare in patul bratele lui piticu. (btw, “puso” se scrie cu cratima)

si cind te gandesti ca numai barbatii sunt de vina: pai ei au fost cei care au facut istoria publica pe blogurile din dotare.

daca ar fi si reala ne-am fi ales cu prima blogonvelaâ„¢ sau poate ca este…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. multumim, adi. mi-a comunicat andaa opiniile tale literare la texte, opinii pe care le apreciz si promit ca voi tine cont de ele. DA! este poza ei. te mai asteptam pe la noi.

    salut

    cred ca tu si lumsa (care mai comm la noi pe sites) aveti acelasi cartier general…

    A

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*