HackersBlog pe TechMeme

stim ca romanii sunt hackeri prin definitie. nu intram acum in amanunte de genul asta..

am observat primul site romanesc mentionat direct (fara intermediari) pe TechMeme. este vorba de HackersBlog. Dupa ispravile lor cu Kaspersky si Bitdefender, chiar meritau “atentia” asta.

din nefericire pentru ei, traficul masiv pare sa le fi daunat. eu vad acum un “error establishing a database connection” de toata frumusetea.

oricum, intentiile HackersBlog par a fi benigne. de aia ii si apreciez si citesc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*