Google stie sa deseneze frumos

… si atit.

ma distreaza toti cei care vad niste desene pe net si spun ca astea o sa rupa iPad-ul in doua. Conceptul (da, e doar un concept, nu avem data de lansare, specificatii, nici macar un demo) ne arata ca Google vrea sa intre in afacerea tabletelor. Cel putin la partea de software.

Nu sunt singurii. Eu pina nu vad o tableta care ruleaza cu asa ceva, nu ma pronunt. Cit despre iPad, c’mon – ala a fost doar un concept, Apple stie si poate mai mult.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

 1. Appel stie foarte multe, doar ca le aduce in fata publicului larg incet incet! Sunt sigura ca au multe surprize pentru noi, Ipad-ul va putea in viitorul apropiat sa faca mai mult decat iti poti inchipui.

 2. Vom vedea daca vei mai avea aceeasi parere buna despre ipad dupawc 2010. Eu cel putin astept un tablet cu un so mai performant, nu un ipod touch supra-dimensionat

 3. Daca vedeam aceste idei inainte de iPhone ziceam ca sunt originale,oricum tehnologia Touch e cea care urmeaza si va inlocui ferestrele incet incet.

  Nu demult Microsoft au lansat conceptul “Surface” care vad ca nu e materializat pentru consumer…macar Apple se gandeste la consumeri si inventeaza sa ne faca viata mai usoara si plactuta in fata caluclatoarelor.

  Un lucru bun si interesant este ..ca imediat ce Apple lanseaza un nou produs deja ii se vad lipsurile …asta ajuta mult la evolutie si cred ca Apple asculta atent si comentariile negative despre produsele lor.

 4. intr-adevar stie sa deseneze frumos , doar ca stie sa si minta frumos :D
  Don’t be evil .. cel mai tare slogan pentru a arata ca de fapt ascunzi mereu ceva . un Chrome OS pt ARM ? neah..
  mai ales pt noua platforma ARM Cortex A9 pt care marii chip-maker au deja licenta sa le faca. Cortex-A9 MPCore As Cortex-A9, 1–4 core SMP MMU+TrustZone 2.5 DMIPS/MHz (per core) Texas Instruments OMAP4430/4440, ST-Ericsson U8500, Nvidia Tegra2 .

 5. Google vrea ca Apple sa nu aiba o cota de piata asa mare atunci cand o sa scoata pe piata tableta lor , asa ca hranesc iluziile tuturor celor care vor tableta minune care face prune .

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*