Google Pixel – un iPhone cu butonul de “Home” pe spate

Google spune că are un telefon nou. Eu văd pe el antena de la iPhone 6 și un home button mutat de pe față pe spate :)

Lăsând gluma la o parte, îmi place ideea cu încarcarea de 7 ore în 15 minute. A nu se înțelege că telefonul are o baterie de 7 ore. Ei doar au marketat-o bine. Și pe iPhone bateria se încarcă în 30 minute până la 70-80%. Asta înseamnă cam același lucru, nu?

Partea cu adevărat bună este legată de stocare nelimitată de video și foto prin Google Photos. E un fel de iCloud Photos nelimitat și gratuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. spatele seamana cu iPhone 2 :) doar ca ei au decupat sus patratul.

    ai incredere in Google Photos? iti pui pozele tale pe Cloud? Eu nu pot sa fac asta, nici pe iCloud nu tin Poze.
    Am folosit la inceput Dropbox pentru Poze (ca sa fac gratis MB, pont de la tine :) ) dar se misca foarte aiurea adica incet. Ca sa vezi poza mai mare iara trebe sa astepti sa se incarce.

    E adevarat ca nu pot tine toate pozele pe Mac ca unele intra in arhiva si nu e nevoie sa le am pe Mac dar unde as putea gratuit sa le urc pe Cloud? Gratis si fara sa cumpar Google PX

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*