Google Maps in haine noi

Noul (sau se spune “noile”?) Google Maps este accesibil deocamdata pe baza de invitatie. Aduce o interfata mult mai curata, oarecum asemanatoare cu cea de pe iOS.

Imi place ca Google Maps are Street View pentru o suprafata foarte mare din Romania si mi-ar placea ca drumurile din interiorul localitatilor sa fie mai bine marcate. La fel si vederea din satelit care a ramas in urma.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*