Google Keep

Google Keep este un fel de Evernote, dar merge deocamdata doar pe web si pe Android. Probabil ca Google il aduce si pe iOS in curind.

Apropo, cine foloseste Evernote si in ce scop?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Salut. Evernote folosesc pentru orice nota. E rapid si nu necesita net .Sincronizarea Android+web+windows 8 merge perfect. G keep pare copy/paste dupa Evernote dar vor avea un integrare perfecta google voice/drive/web. Nu am reusit sa il gasesc in Play store( poate ca nu e inca in Romania). O sa incerc si pe alt ip.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*