LIVE: Google I/O 2013 Keynote

Prezentarea de astazi incepe la ora 19:00 (ora Romaniei). Urmareste-o, in direct pe boio.ro si comenteaza noutatile Google si Android.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Ceva nou nu vedem in seara aceasta? iMessage – Game Center functioneaza bine si o fac de mult timp :))

  2. Ole!!! Imi place foarte mult S4 din punct de vedere al hardwareului si al designului. Acum ca va fi vandut cu stock Android stiu care va fi urmatoarea achizitie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*