Google Handwrite? Cine mai scrie de mana?

Google lanseaza Handwrite. Nu trebuie sa tastezi, ci sa scrii ce vrei si aplicatia Google pentru Android si iOS recunoaste scrisul si iti da rezultatul cautarii.

Eu am orice (de la notite la contacte) scrise pe computer sau iPhone. Imi vine greu sa mai scriu de mana pe o agenda sau o hartie. Mi se pare ca dureaza mult si e ineficient.

Am ajuns sa semnez documente .pdf direct din Preview.app, pe Mac asa ca nici semnatura nu-mi mai seamana cu ce a fost odata.

De ce crede Google ca voi viitorul cautarii este scrisul de mana?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*