Google Chrome versus Firefox

Pe 21 ianuarie 2010 Mozilla scotea Firefox 3.6. Urmatoarea versiune majora – 4.0 – este inca in Beta.

Pe 24 ianuarie 2010 Google scotea Chrome 4.0. Astazi avem deja Chrome 10.0.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

 1. defapt nu e chiar asa. pentru ca google da un nume nou unei versiuni de chrome, fara ca ea sa aiba update-uri majore. asa ca mi se pare putin cam irelevant…

 2. :))) … ma intreb daca Chrome vrea sa ajunga la 2011 pana la finalul anului :D oricum … nici nu m-am obosit sa-l instalez … parca Safari si FIrefox isi fac bine de tot treaba …

 3. eu am renuntat la mozilla de cand am google chrome … e mult mai fain … :X

 4. Eu le am pe amandoua instalate si inca nu pot sa ma decid la care sa raman..,oricum sunt doua browsere foarte bune fiecare avand atuurile sale…o sa mai dureze ceva pana o sa ma decid

 5. Eram fan convins firefox, pana cand am pus un plugin si nu a mai facut fata cerintelor, mergea extrem de prost. Chrome cu acelasi plugin merge perfect. La fel de incantat sunt si de Opera de un timp de vreme, este adevarat insa ca Chrome este mai rapid.

 6. chrome este mult mai rapid si de 6-7 luni de cand il folosesc nici macar 1 eroare nu am avut in browser sau sa se blocheze.

 7. nu vreau sa renunt la Firefox pt. plug-in care sigur lipsesc in Crome (1Passwod,Pearl,xmarks,youtube downloader,…….

 8. @Mariusica: daca nu incerci nu vezi cum e :)

  1Password, Xmarks, youTube Downloader sunt toate in Chrome. Si chiar sunt mai bine implementate. In plus, Chrome are un fel de Xmarks built-in care salveaza totul, gratuit, pe serverele Google. Ai nevoie doar de contul tau de gmail.

 9. Am decis si eu sa incerc Chrome, insa nu pot sa zic ca m-a convins. Dupa 15 min de folosire, am observat ca feed-urile rss care le am salvate in foldere in bookmarks, in Chrome nu sunt suportate. Other Bookmarks, nu imi vine sa cred ca nu poate fi redenumit sau ascuns … daca nu il folosesc de ce ocupa spatiul acolo. Ca sa accesez un site cu un certificat nesemnat de o autoritate si ca sa nu fiu nevoit sa ii dau proceed de fiecare data, trebuie sa instalez mai intai ceritifcatul in Settings, nu e o chestie usoara ca in Firefox unde totul se face din address bar. In fine si o ultima chestie, intr-adevar Mozilla in ultima perioada a inceput sa haleasca memorie, mai ales cand pc-ul revine din hibernation, insa si chrome e flamanad printscreen … aproximativ 500mb si aveam 2 pagini de youtube deschise, una catre NAS si inca o pagina, iar ca extensii abp si firebug instalate. Eu, personal, mai astept.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*