google chrome update

daca esti fan de chrome, ai de acum o noua versiune beta. tot ce trebuie sa faci este sa intri pe “cheia” din dreapta sus si sa apesi butonul de About. iti va zice ca exista un update. accepti sa-l instaleze si in 45 secunde e gata descarcat si instalat.

vad ca si cititorii boio.ro apreciaza chrome. un procent constanta de aproape 4% il folosesc zilnic pentru a intra pe blog.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*