Google Chrome pentru Mac OS X si Linux

nu-i asa ca iti doresti sa il ai si pe Linux sau Mac OS X? eu da. mai ales ca va avea din ce in ce mai multe functii bune.

un comentariu lasat pe blogul Google Chrome de catre unul dintre membrii echipei arata ca variantele mai sus mentionate sunt deja in constructie. e doar o chestiune de timp.

“New network code. Google Chrome now has its own implementation of the HTTP network protocol (we were using the WinHTTP library on Windows, but need common code for Mac and Linux).

To me, that means the Chrome team is making changes that push Chrome closer to different platforms. I know that Mac/Linux is high on the to-do list, but it’s a lot of work. It’s coming. “

versiunea 2.0 pentru windows va aduce mai multe chestii noi, printre care si posibilitatea instalarii de user scripts.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

1 Trackback / Pingback

  1. Google Chrome pentru Mac in Firefox | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*