google 2.0

google face o mutare neasteptata pe o piata care tinde sa se specializeze si sa fie din ce in ce mai la obiect: integrarea tuturor motoarelor de cautare.

google universal search a inceput deocamdata sa apar pe google.com pentru cei care cauta in limba engleza. pe scurt inseamna ca google va include in rezultate absolut tot ce are acum impartit pe diferite motoare de cautare. un review complet pentru "google universal search" aici.

si inca ceva nou, care imi place: noile optiuniuni de navigatie pe paginile google. ele sunt prezentate pe noua pagina google experimental – locul unde jucariile google vor fi prezentate publicului inainte delansarea oficiala. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*