addicted to www

10 ore si 5 minute non stop pe internet. atit am petrecut azi. cred ca e un record personal.

in tot acest timp am avut parte de:

– un pachet de biscuiti,
– un Snickers,
– 2 Powerade
– 2 minute la toaleta,
– 2 restart-uri de windows,
– net de mare viteza, wireless. totul pe laptopu din dotare, cu 30 de grade la umbra.

m-am intors acum – dupa jumatate de ora – sa postez acest text…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. nu pot spune ca stau atat de mult pe net…dar pot spune ca de pe net imi adun majoritatea informatiilor…cert e ca cea mai mare parte a zilei mi-o petrec in fata calculatorului…o fi bine?…o fi rau?…si parca ma regasesc in comentariul tau…un pachet de biscuiti…o punga de pufuleti…o apa plata….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*