good things happen to those who wait

parca asa suna un o zicala a poporului american. si ca sa ma folosesc de o sintagma consacata… iata ca "tot mai sus" da roade. 

azi dimineata am primit o veste suuper buna. asa de pus pe inima. prietenii (si familia) stiu de ce :) optimismul si gandirea pozitiva dau rezultate. si inca ce rezultate…

nu detaliez pentru ca nu amestec distractia cu munca. (da, e pe plan profesional;) ) 

tot mai sus! 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*