AdSense si fiscul

bloggers beware! sau mai pe romaneste… de ce tie frica nu scapi. noul text de lege a fiscului din state nu uita bloggerii. 

"if you are a US citizen, you are subject to tax on your global income no matter where you are located or no matter the source. So, if you’re a US citizen blogging for, say, a Canadian company, that income is still taxable in the US. And if you’re lucky enough to be a US citizen blogging from some remote garden spot outside of the country, still taxable. Don’t get fooled into believing that you have to live in the US to be subject to US tax." zice un om care se pricepe.

asa ca… valuta la control… 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*