gmail vine in offline

cu ajutorul google gears. Deocamdata sunt multumit de Mail, iar pe Windows – Microsoft Outlook face o treaba foarte buna. va veni insa si timpul cind voi trece exclusiv pe Gmail pentru sesiunile de offline.

Mai ales cu noua versiune de Google Notifier pt Mac.

update: google zice ca jucaria vine deocamdata in USA si UK. nici eu nu o am, dar o astept in maxim 48 ore si va povestesc…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Foarte fain se acopera cei de la google cu notificarea acea imediat sub “beta” sa nu poata sa se ieie nimeni de ei daca ceva nu merge ,in primul rand e un serviciu free si in al doile e beta …………cu asta s-au spalat pe maini :D ,oricum e destul de bun si eu il folosesc si e super ca poate fi folosit cu outlook

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*