gmail si restu

nu inteleg cum poa sa fie oameni care sa nu fi auzit de gmail inca.

azi incercam sa dau cuiva niste informatii de contact si cind am ajuns la adresa de email si i-am zis gmail.com m-a intrebat de 3 ori ce si cum…

mda, stiu ca americanii folosesc mai mult yahoo, aol si mai ales adresele de munca (asta pt ca multi dintre ei au un singur job toata viata), da totusi…

in plus, daca ai imap, pop 3 si o interfta web prietenoasa, care se incarca repede… asta ca sa nu mai zic de spatiu si de atasamente, la ce iti mai trebuie yahoo sau hotmail?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*